Samfundsansvar

Entrepriseret.dk er ejet af advokatvirksomheden Advokatgruppen. Vi en del af flere tiltag, fordi vi går op i vores samfundsansvar. Du kan læse om de organisationer og formål, vi har valgt at fokusere på her.

Multilaw

MULTILAW, netværk, advokater, dødsbo, Horsens, Aarhus, Fredericia

Som en del af advokatvirksomheden Advokatgruppen er vi medlem af Multilaw, som er et globalt netværk af advokater. Det betyder, at vi har mere end 10.000 ambitiøse og fagligt dygtige advokater placeret i over 100 lande, hvis kompetencer vi kan trække på, når vi skal rådgive vores kunder.

CSR-Mærket

CSR-MÆRKET, Corporate Social Responsibility, advokatgruppen, dødsbo

Hos entrepriseret.dk mener vi, at CSR er vigtigt, og derfor ønsker vi at bidrage med at sætte et øget fokus på CSR. Vi har fået CSR-mærket, fordi vi vil tilgodese det danske samfund i vores virke som advokatvirksomhed.

GDPR-Mærket

GDPR-mærket, persondataforordningen, advokatgruppen, dødsbo

Hos entrepriseret.dk overholder vi de danske love og regler. Vi har derfor også et ønske om at sætte fokus på at overholde reglerne i persondataforordningen. Som kunde hos os er dine personlige oplysninger altid i sikkerhed.

Boerne-diabetes.dk

Børnediabetes type 1, advokatgruppen, dødsbo, Aarhus, Horsens, Fredericia

Sygdommen diabetes type 1 kan ikke forebygges eller helbredes, og som en del af Advokatgruppen mener vi, at det er vigtigt at støtte forskningen af type 1 børnediabetes. Entrepriseret.dk støtter derfor boernediabetes.dk med et medlemskab.

Advokatsamfundet

Advokatsamfundet, advokater, organisation, advokatgruppen, dødsbo

Advokatsamfundet er en organisation, der arbejder for at sikre de danske borgers og virksomheders retssikkerhed. De har blandt andet til opgave at føre tilsyn med det danske lands advokater og at værne om advokatens særlige opgave. I Danmark skal alle advokater ifølge retsplejeloven være medlem af Advokatsamfundet. Vores advokater er derfor naturligvis medlem.

Specialhjemmesider

Entrepriseret.dk er en del af Advokatgruppen, som et en full service advokatkontor. Vi har udviklet denne hjemmeside, fordi vi har et helt unikt entrepriser og alle juridiske emner herunder. Hvis du vil vide mere om vores andre specialområder, så kan du finde dem her.

www.advokatgruppen.dk

www.arbejdsret.dk

www.doedsbo.dk 

www.esportsadvokaten.dk

www.husadvokaten.com 

www.selskabsret.dk

www.skilsmisse.dk

www.strafferet.dk

www.testamente.dk

Har du brug for specifik rådgivning om handelsagenter kan du læse mere mere her.

Herudover tilbyder vi også rådgivning inden for markedsføringsret. Se mere her.